-->Νέες φωτογραφίες από αγώνες του Διαγόρα για το 2016-2017 --> Στην ετικέτα ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, έχει προστεθεί η ενότητα ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ, όπου και μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι σχετικά με το χωριό μας. -->Το kerkinitoday, είναι η ηλεκτρονική εφημερίδα ενός "άλλου" κόσμου από την καρδιά της Κερκίνης -->

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Ο μεγαλύτερος κάθετος λαβύρινθος στο Ντουμπάι!

 Το Ντουμπάι βρίσκεται αδιάλειπτα εδώ και μερικά χρόνια στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της ανάπτυξης. Με ήδη 100 Ρεκόρ Γκίνες στο ενεργητικό του, πανύψηλους ουρανοξύστες και κτήρια που κόβουν την ανάσα οι σχεδιαστές σκέφτηκαν να δημιουργήσουν εδώ τον μεγαλύτερο λαβύρινθο στον κόσμο, και μάλιστα κάθετο. Σε ένα 57 ορόφων ουρανοξύστη δημιουργήθηκε ένας εντυπωσιακός λαβύρινθος που ονομάζεται «Maze Tower» και βρίσκεται στην οδό Sheikh Zayed.
Η δημιουργία της πρόσοψης είναι αποτέλεσμα της ιδέας του αρχιτεκτονικού γραφείου Al Rostamani Team και ετοιμάζεται τώρα να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο μεγαλύτερος κάθετος λαβύρινθος στον κόσμο. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα καλά τοποθετημένο σύνολο παραθύρων και μπαλκονιών, ένα εντυπωσιακό παζλ που κερδίζει τα βλέμματα, ειδικά τη νύχτα που φωτίζεται με LEDs.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου