-->Νέες φωτογραφίες έχουν προστεθεί στο φωτογραφικό άλμπουμ του Διαγόρα μας από τις χρονιές 1972-73 και 1965-66 - - Αναζητήστε την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με εικόνες σε άσπρο μαύρο από τις προηγούμενες δεκαετίες του χωριού μας. -->

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Κερκίνη 2017 - Θεοφάνεια

Παράδοξο 1ο. Στη 1 αναφέρθηκε πως θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός των υδάτων από τον Άγιο Πατέρα Σιδηροκάστρου και όμως όλα έγιναν πολύ νωρίτερα με αποτέλεσμα πλήθος εκδρομέων να διαμαρτύρονται πάνω στο λιμανάκι που έχασαν το έθιμο.
Παράδοξο 2ο. Όλη η πολιτική ηγεσία του τόπου και μέρος του Νομού, παραβρέθηκαν στον Αγιασμό τον υδάτων, που φέτος λόγω καιρικών συνθηκών άλλαξε τοποθεσία στο λιμάνι. Σε ερώτηση του Άγιου Σιδηροκάστρου (που την επαναλαμβάνει κάθε χρόνο ο Χριστιανός), γιατί παραμένει αναξιοποίητος ο χώρος και σε τέτοια παρακμιακή κατάσταση, οι απαντήσεις όλων με ένα στόμα μια ψυχή αναφέρουν πως φταίνε οι άλλοι, οι κακοί, που δεν αφήνουν αυτούς τους καλούς να κάνουν τίποτα.
Ερώτηση, ποιοι είναι οι κακοί αφού όσοι κυβερνάν αυτό τον τόπο τα τελευταία 15 και πλέον έτη, ήταν εκεί??
Τέλος, με υπομονή ο Άγιος Σιδηροκάστου, τέλεσε των Αγιασμό και πάμε για μια χρονιά που ελπίζουμε να φέρει φώτιση σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου