Το νέο KerkiniToday είναι γεγονός, με λιγότερες αναρτήσεις αλλά σχετικές σχεδόν όλες με τον τόπο μας -->Αναζητήστε το Σαββατοκύριακο την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με την μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση για την προσπάθεια μας. -->

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Ξενώνας για πλήρη απομόνωση!

Στην περιοχή Loch Hourn, στα βορειοδυτικά Highlands της Σκωτίας υπάρχει ένας απομονωμένος ξενώνας που υπόσχεται να κάνει τους επισκέπτες του να αισθανθούν λίγο σαν ερημίτες. Ο ξενώνας Skiary είναι ένα παραδοσιακό, πέτρινο σπιτάκι στο οποίο για να φτάσει κανείς χρειάζεται είτε να περπατήσει είτε να μπει σε βάρκα για το τελευταίο 1,5 χιλιόμετρο της διαδρομής.

Πρόκειται στην ουσία για το τελευταίο σπιτάκι του χωριού που υπήρχε εκεί, ο ιδιοκτήτης του οποίου θέλησε να το μετατρέψει σε ξενώνα για όσους επιθυμούν να ζήσουν για λίγο σαν ερημίτες. Η κατοικία περιβάλλεται από βουνά, θάλασσα και ουρανό και για ηλεκτρικό ρεύμα ούτε λόγος. Ο φωτισμός γίνεται με λάμπες πετρελαίου, ενώ τα τρόφιμα διατηρούνται στον πάγο και καταναλώνονται τάχιστα. Κινητά και λοιπά gadgets δεν έχουν ζωή εδώ, ενώ η επικοινωνία υπάρχει μόνο με τους ιδιοκτήτες που μένουν δίπλα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου