-->Νέες φωτογραφίες έχουν προστεθεί στο φωτογραφικό άλμπουμ του Διαγόρα μας από τις χρονιές 1972-73 και 1965-66 - - Αναζητήστε την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με εικόνες σε άσπρο μαύρο από τις προηγούμενες δεκαετίες του χωριού μας. -->

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Ρομαντικοί προορισμοί για να σας πει το «ναι»_Trolltunga, Skjeggedal – Νορβηγία

Αν της αρέσουν οι δραστηριότητες στη Φύση, δε φοβάται τα ύψη και πιστεύετε ότι θα ήταν διατεθειμένη να περπατήσει… ως την άκρη του κόσμου μαζί σας, τότε αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς τους δυο. Σε ένα άκρως εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, στην άκρη ενός επιβλητικού βράχου που «στέκεται στο κενό» και με θέα τη λίμνη Ringedalsvatnet θα βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε το δαχτυλίδι και να κάνετε τη «μεγάλη ερώτηση». Άλλωστε η διαδρομή μέσα στο απομακρυσμένο, ορεινό τοπίο διαρκεί από 8 έως 10 ώρες!
Πότε θα πάτε: Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την περιοχή Trolltunga είναι από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αφού λιώσουν τα χιόνια και προτού ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος… λευκού τοπίου. Η κοντινότερη πόλη είναι η Bergen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου