Το νέο KerkiniToday είναι γεγονός, με λιγότερες αναρτήσεις αλλά σχετικές σχεδόν όλες με τον τόπο μας -->Αναζητήστε το Σαββατοκύριακο την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με την μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση για την προσπάθεια μας. -->

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

20 κινήσεις που θα φέρουν κοντά σας ανθρώπους που σας εκτιμούν αληθινά_μέρος 13ο

13. Να κρατάτε τις υποσχέσεις σας και να λέτε την αλήθεια
Αν πείτε ότι σκοπεύετε να κάνετε κάτι, κάντε το! Αν πείτε ότι θα πάτε κάπου, να είστε εκεί! Αν λέτε ότι αισθάνεστε κάτι, να το εννοείτε! Αν δεν μπορείτε, δεν σκοπεύετε και δεν πρόκειται να κάνετε κάτι, μην πείτε ψέματα. Είναι πάντοτε καλύτερο να λέτε στους ανθρώπους την αλήθεια. Μην παίζετε παιχνίδια με το μυαλό και την καρδιά των άλλων. Μην λέτε μισές αλήθειες και μην έχετε μετά την απαίτηση να σας εμπιστευτούν όταν στη συνέχεια η αλήθεια βγει στο φως.

Οι μισές αλήθειες δεν είναι καλύτερες από τα ψέματα. Να θυμάστε ότι η αγάπη και η φιλία δεν κάνουν κακό. Όταν λέτε ψέματα, εξαπατάτε και παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων, τους πληγώνετε. Ποτέ μην παίζετε με τα συναισθήματα κάποιου μόνο και μόνο επειδή έχετε ανασφάλεια για τα δικά σας. Να είστε πάντα ανοιχτοί και ειλικρινείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου