Το νέο KerkiniToday είναι γεγονός, με λιγότερες αναρτήσεις αλλά σχετικές σχεδόν όλες με τον τόπο μας -->Αναζητήστε το Σαββατοκύριακο την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με την μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση για την προσπάθεια μας. -->

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων με… χιούμορ_Τοξότης

ΤΟΞΟΤΗΣ
1) Ένας Τοξότης είναι πάντα ειλικρινής. Στην πραγματικότητα, θα σου πει απίστευτες χοντράδες, ντυμένες με «αλήθεια».
2) Αν θες να τρελάνεις έναν Τοξότη, πες του μέχρι που είναι τα όριά του. Δε θα έχεις δει ποτέ, κανέναν να τα ξεπερνάει τόσο γρήγορα.
3) Το ποτήρι δεν είναι απλά μισογεμάτο, έχει ξεχειλίσει, το ήπιε και δε σταματάει να γεμίζει από το φανταστικό βαρέλι που έχει στο κεφάλι του – είναι Τοξότης, τι να κάνουμε;
4) Αν έχεις πρόβλημα και θέλεις κάποιον να το μοιραστείς, μη το πεις σε Τοξότη. Έχει αυτοματοποιημένη απάντηση: «όλα θα πάνε καλά, να έχεις αισιοδοξία στη ζωή.»
5) Είσαι η μία, η μοναδική, ο έρωτας της ζωής του, ώπα-κάτσε-λίγο-γιατί-πάνε-τα-παιδιά-για-weekend-στο-Τιμπουκτού-και-δε-γινεται-να-μην-παω! Θα σου στείλω μήνυμα!
6) Είναι ο φιλόσοφος του ζωδιακού. Μπορεί να αναλύει για ώρες την Κίνα του Μάο και στο τέλος να καταλήξει στο πώς αναπαράγεται ο Ιππόκαμπος.
7) Το ζώδιο αυτό δε μπαίνει σε καλούπια και αγαπά την ελευθερία του. Η αλήθεια είναι ότι μόλις μπει σε σχέση, σκέφτεται πότε θα χωρίσει.
8) Το παίζει αγνωστικιστής, αλλά το βράδυ προσεύχεται στο θεό «να πάνε όλα καλά».
9) Ζει μέσα στην περιπέτεια. Αν σε καλέσει για ένα χαλαρό ποτάκι, ετοιμάσου να ζήσεις τα «Hangover» 1, 2 και 3 σε ένα βράδυ…

10) Δεν έχει σημασία αν επιδιώκει έναν κόσμο χωρίς πολέμους ή να έχει κανονισμένο το ΣΚ. Αρκεί να οραματίζεται το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου