-->Έχει αρχίσει να λειτουργεί η νέα ετικέτα με φωτογραφίες από αγώνες του Διαγόρα για το 2016-2017 --> Στην ετικέτα ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, έχει προστεθεί η ενότητα ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ, όπου και μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι σχετικά με το χωριό μας. -->Το kerkinitoday, είναι η ηλεκτρονική εφημερίδα ενός "άλλου" κόσμου από την καρδιά της Κερκίνης -->

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

11 πράγματα που μακάρι να μου είχαν πει όταν ήμουν 20 χρονών_μέρος 4ο

6. Εμπιστέψου Ακόμη και εάν αυτό σκοτώσει τις σχέσεις σου. Ακόμη και εάν αυτό καταστρέψει τις ιδέες σου. Ακόμη και εάν χάσεις τους φίλους σας. Ακόμη και εάν αυτό σημαίνει ότι θα πληγωθείς. Εμπιστέψου  τους ανθρώπους μέχρι να σου δώσουν έναν λόγο για να μην  τους εμπιστεύεσαι. Αλλά μην είσαι αφελής. Υπάρχουν πολλοί που θα σε προδώσουν.


7. Οι Άνθρωποι Οι άνθρωποι είναι το καλύτερο και το χειρότερο πράγμα που θα σου συμβεί. Μερικοί θα σε βοηθήσουν να πας πιο πέρα και πιο γρήγορα. Άλλοι θα σε κατεβάσουν στο επίπεδό τους και θα σε βοηθήσουν  να χάσεις. Οι περισσότεροι είναι εντάξει. Πολλοί είναι  μέτριοι. Λίγοι  είναι εξαιρετικοί. Λίγοι άνθρωποι θα σου αλλάξουν την ζωή σου για πάντα. Βρες τους. Δεν χρειάζεσαι πολλούς φίλους γύρω σου. Χρειάζεσαι εκπληκτικούς ανθρώπους που θα κάνουν για σένα ότι κάνεις εσύ για αυτούς. Είναι απλό. Πολλοί μέτριοι φίλοι θα σε κάνουν  να αισθάνεσαι μόνος,  όταν έχεις την ανάγκη να είσαι ανάμεσα σε αυτούς που σε νοιάζονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου