-->Νέες φωτογραφίες έχουν προστεθεί στο φωτογραφικό άλμπουμ του Διαγόρα μας από τις χρονιές 1972-73 και 1965-66 - - Αναζητήστε την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με εικόνες σε άσπρο μαύρο από τις προηγούμενες δεκαετίες του χωριού μας. -->

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

11 πράγματα που μακάρι να μου είχαν πει όταν ήμουν 20 χρονών_μέρος 5ο

8. Εκτίμησε τον χρόνο Μην ξοδεύεις  χρόνο σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεσαι. Μην ξοδεύεις τον χρόνο σου με ερωμένους που σε απατούν. Μην ξοδεύεις τον χρόνο σου με φίλους που δεν σου φέρονται όπως εσύ σε αυτούς. Μην αργοπορείς. Εκτίμησε τον χρόνο των άλλων ανθρώπων. Δηλαδή να αργείς, και να μην ενδιαφέρεσαι για αυτούς και να νομίζεις ότι εσύ αξίζεις περισσότερο και συνεπώς, τους αφήνεις να περιμένουν. Μερικοί θα σου πουν ότι δεν πειράζει. Πειράζει, όμως. Μερικοί θα σου πουν ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας τους. Τότε πρέπει να τους επανεκτιμήσεις.


9. Να αποτύχεις Να αποτύχεις πολύ. Να αποτύχεις συχνά. Να αποτύχεις στο σεξ. Να αποτύχεις στο να κάνεις φιλίες. Να αποτύχεις στην δουλειά. Στην οικογένεια. Στους υπάρχοντες φίλους σου. Να αποτύχεις, αλλά κάνε το γρήγορα και πάρε το μάθημα. Εάν δεν μαθαίνεις κάτι κάθε φορά που έχεις μια αποτυχία, τότε όλα όσα έχεις κάνει είναι μια αποτυχία. Εάν μάθεις κάτι, τότε αναπτύσσεσαι. Κάθε φορά που αποτυγχάνεις και μαθαίνεις και αναπτύσσεσαι, γίνεσαι καλύτερος στο να καταλάβεις πως στο καλό να πετύχεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου