Το νέο KerkiniToday είναι γεγονός, με λιγότερες αναρτήσεις αλλά σχετικές σχεδόν όλες με τον τόπο μας -->Αναζητήστε το Σαββατοκύριακο την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με την μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση για την προσπάθεια μας. -->

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

10 τεχνικές που χρησιμοποιούν οι πνευματικά δυνατοί άνθρωποι για να ελέγξουν το στρες_μέρος 1ο

Το στρες μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην κατάθλιψη και την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Η ανεπαρκής αντιμετώπιση του στρες μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ευημερία μας. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορούμε να διδαχθούμε από τους πνευματικά δυνατούς ανθρώπους, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το στρες. Στη συνέχεια και για τις επόμενες 10 αναρτήσεις, δείτε τρόπους που χρησιμοποιούν οι πνευματικά δυνατοί άνθρωποι για να αντιμετωπίσουν το στρες.


1. Αποδεχτείτε το γεγονός, ότι θα συμβαίνουν στρεσογόνα γεγονότα. Όλοι ξέρουμε, ότι θα συμβούν πράγματα που θα μας προκαλέσουν άγχος, αλλά οι πνευματικά δυνατοί άνθρωποι το αναγνωρίζουν και το δέχονται. Πείτε στον εαυτό σας, ότι ξέρετε πως κάτι αναπάντεχο και στρεσογόνο θα συμβεί και πως είστε σε θέση να το διαχειριστείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου