Το νέο KerkiniToday είναι γεγονός, με λιγότερες αναρτήσεις αλλά σχετικές σχεδόν όλες με τον τόπο μας -->Αναζητήστε το Σαββατοκύριακο την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με την μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση για την προσπάθεια μας. -->

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

7 εκπληκτικά οφέλη του πάγου που σίγουρα δεν γνωρίζατε_μέρος 1ο

Λένε, ότι το “πρόσωπό μας είναι ο θησαυρός μας.” Μπορεί να έχετε τις αντιρρήσεις σας με την παραπάνω δήλωση, αλλά δεν χωράει αμφιβολία, ότι θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και λαμπερό. Η θεραπεία με πάγο είναι μια απλή μέθοδος για να το πετύχετε αυτό και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού σας και χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία. Δείτε παρακάτω 7 εκπληκτικά οφέλη του πάγου που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.

#1 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις θεραπείες με πάγο.


Πάντα να χρησιμοποιείτε τον πάγο σε καθαρό πρόσωπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάγο για να μειώσετε την ακμή ή το πρήξιμο γύρω από τα μάτια. Φορέστε γάντια, όταν χρησιμοποιείτε τα γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας. Μην χρησιμοποιείτε τον πάγο απευθείας στο πρόσωπό σας, χωρίς να τον καλύψετε πρώτα με κάποιο μαλακό ύφασμα. Για να αποφύγετε τα εγκαύματα, ποτέ μην αφήσετε τον πάγο στο σώμα σας πάνω από μια ώρα. Μπορείτε να διπλασιάσετε τα οφέλη του πάγου, χρησιμοποιώντας τον μαζί με αγγούρι, πράσινο τσάι ή σκόρδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου