-->Νέες φωτογραφίες έχουν προστεθεί στο φωτογραφικό άλμπουμ του Διαγόρα μας από τις χρονιές 1972-73 και 1965-66 - - Αναζητήστε την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με εικόνες σε άσπρο μαύρο από τις προηγούμενες δεκαετίες του χωριού μας. -->

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Τα νέα του τόπου μας_Αποχαιρετισμός της σχολικής χρονιάς

Πρώτα απ' όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στη συνάδελφο Καρατζίκου Λαμπρινή που χωρίς αυτήν η όλη παρουσίαση της δράσης των παιδιών από πλευράς του KerkiniToaday θα ήταν αδύνατη. 
Μετά τον Μπάμπη Τριανταφυλλίδη που βοήθησε στην βιντεοσκόποιηση της Πάλης, νιώθω ευλογημένος αφού πλέον υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου που πιστεύουν στην όλη προσπάθεια που γίνετε να φέρουμε στις οθόνες όλων σας, όπου κι αν βρίσκεστε, τα δρώμενα του τόπου μας.   
Αποχαιρετισμό λοιπόν στη σχολική χρονιά 2016 - 2017 για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κερκίνης και σας παρουσιάζουμε την εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι μαθητές για τους συγγενείς τους γεμίζοντας τους δασκάλους τους με περηφάνια. 
Μας έλειψαν όλα αυτά κι έτσι νιώθω την ανάγκη για ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς που πρωτοστάτησαν στην πραγματοποίηση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου