Το νέο KerkiniToday είναι γεγονός, με λιγότερες αναρτήσεις αλλά σχετικές σχεδόν όλες με τον τόπο μας -->Αναζητήστε το Σαββατοκύριακο την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με την μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση για την προσπάθεια μας. -->

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

5+1 ιστορικές προσωπικότητες που κάνουν τον Αρτέμη Σώρρα να μοιάζει με αεροπρόσκοπο_μέρος 2ο

Ο άνθρωπος που παραλίγο να γίνει βασιλιάς, Lambert Simnel
O Lambert Simnel μάλλον δε λεγόταν ούτε Lambert ούτε Simnel και σίγουρα δεν ήταν ούτε κατά διάνοια γαλαζοαίματος. Παρόλα αυτά, κάπως κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο του Πόλεμου των Ρόδων, που ήταν το εμφύλιο μακελειό για το ποιανού ο οίκος θα βασιλέψει στην Αγγλία 600+ χρόνια πριν δει ο κόσμος Game of Τhrones.
Το βασικό προσόν του Lambert ήταν πως έμοιαζε λίγο με ένα από τα δολοφονημένα παιδιά του τελευταίου official βασιλιά πριν ξεκινήσει το τουρλουμπούκι (ακόμη πιο πολύ Game of Thrones), του Εδουάρδου του Δ’. Παραλίγο λοιπόν να γίνει βασιλιάς, όταν τον έκαναν πρωταγωνιστή στην αποτυχημένη επανάσταση ενάντια στον Ερρίκο τον Η’, το νικητή του Πόλεμου των Ρόδων .
Ο νέος βασιλιάς (δεν ήταν ούτε δύο χρόνια που είχε κερδίσει τον εμφύλιο) τσάκισε την ανταρσία, αλλά ενάντια σε κάθε προσδοκία τελικά έδωσε χάρη στον εγώ-καταλάθος-βρέθηκα-εδώ-τορκίζομαι Lambert.

Τελικά ο παραλίγο βασιλιάς βρήκε και δουλειά, σα βοηθός στην κουζίνα του Βασιλιά. Μπορεί να είναι κάπως ήσυχη ζωή αλλά σίγουρα καλύτερο το να κρατάς το κεφάλι σου στη θέση του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου