-->Νέες φωτογραφίες από αγώνες του Διαγόρα για το 2016-2017 --> Στην ετικέτα ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, έχει προστεθεί η ενότητα ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ, όπου και μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι σχετικά με το χωριό μας. -->Το kerkinitoday, είναι η ηλεκτρονική εφημερίδα ενός "άλλου" κόσμου από την καρδιά της Κερκίνης -->

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Γλυπτά απόλυτα ενσωματωμένα στη φύση!

Η καλλιτέχνις Debra Bernier δημιουργεί ευφάνταστα γλυπτά από τη φύση που μας περιβάλλει. 
Η ίδια μελετά το σχήμα και τη μορφή κάθε κομματιού που βρίσκει στη θάλασσα ή στο δάσος, ξύλο, πέτρα ή κοχύλια, και στη συνέχεια δημιουργεί πρόσωπα από τη φαντασία της.
“Κάθε κομμάτι πριν ακόμα το επεξεργαστώ είναι ήδη ένα γλυπτό που δημιουργήθηκε από τα χάδια των κυμάτων και του ανέμου, λέει η Debra. “Το ξύλο λέει μια ιστορία και προσπαθώ να σκεφτώ το ταξίδι του…”, συμπληρώνει. Η ίδια φτιάχνει κυρίως γυναικείες μορφές που παραπέμπουν σε θέματα γονιμότητας και μητρότητας. “Τα τελικά κομμάτια είναι μια αντανάκλαση όχι μόνο της ζωής μου, ττης οικογένειάς μου και των παιδιών, αλλά μια αιώνια, ιερή σύνδεση που όλοι μοιραζόμαστε με τη φύση”, ολοκληρώνει εκείνη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου