-->Νέες φωτογραφίες έχουν προστεθεί στο φωτογραφικό άλμπουμ του Διαγόρα μας από τις χρονιές 1972-73 και 1965-66 - - Αναζητήστε την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με εικόνες σε άσπρο μαύρο από τις προηγούμενες δεκαετίες του χωριού μας. -->

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

8 πράγματα που αξίζει να θυμάστε όταν όλα πάνε στραβά_μέρος 1ο

Ο συγγραφέας και μπλόγκερ Marc Chernoff πιστεύει, ότι υπάρχει πάντα κάτι για να είμαστε ευγνώμονες και ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει πρέπει να ξυπνάμε κάθε μέρα και να είμαστε ευγνώμονες για την ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι η ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, αλλά η ικανότητα αντιμετώπισης αυτών.
Φανταστείτε όλα αυτά τα θαυμάσια πράγματα που μπορεί να κάνει το μυαλό σας, αν δεν σκεφτόταν συνέχεια τους αγώνες που πρέπει να δώσει. Πάντα να κοιτάζετε αυτά που έχετε και όχι αυτά που σας λείπουν.
Δείτε παρακάτω 8 ιδέες του Μαρκ που θα σας δώσουν κίνητρο να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας σε δύσκολες στιγμές.

1. Ο πόνος είναι μέρος της ωρίμανσης. 
Κάποιες φορές, η ζωή κλείνει πόρτες, επειδή είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε μπροστά. Και αυτό είναι καλό, γιατί πολλές φορές δεν το κάνουμε από μόνοι μας εκτός αν μας αναγκάσουν οι περιστάσεις. Όταν βρεθείτε σε δύσκολες περιόδους, να θυμάστε ότι κάθε πόνος έχει και έναν σκοπό. Επειδή δυσκολεύεστε τώρα, δεν σημαίνει, ότι αποτυγχάνετε. Κάθε μεγάλη επιτυχία απαιτεί και μεγάλη προσπάθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου