-->Νέες φωτογραφίες έχουν προστεθεί στο φωτογραφικό άλμπουμ του Διαγόρα μας από τις χρονιές 1972-73 και 1965-66 - - Αναζητήστε την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με εικόνες σε άσπρο μαύρο από τις προηγούμενες δεκαετίες του χωριού μας. -->

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

7 σημαντικά πράγματα που μαρτυρούν τα χέρια για την υγεία μας_μέρος 1οΈνας στους 10 ανθρώπους στον κόσμο, έχει νιώσει μουδιασμένα τα δάχτυλα ή ακόμη και όλο το χέρι του. Αυτή η αίσθηση μπορεί να είναι προσωρινή, αποτέλεσμα απλής κόπωσης ή σημάδι ενός πιο σοβαρού προβλήματος υγείας. Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τα σημάδια που στέλνει το σώμα σας.

Κούραση και εξάντληση
Πώς εκδηλώνονται: Όταν σηκώνετε βαριά αντικείμενα και τοποθετείτε τους καρπούς σε άβολες στάσεις, αυξάνεται η πίεση στα νεύρα που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό οδηγεί σε ένα αίσθημα καύσου στην επιφάνεια των δακτύλων. Τι να κάνετε: Φροντίστε να κοιμάστε αρκετά και γενικά να ξεκουράζεστε. Επίσης, απολαύστε ένα μασάζ. 


Έλλειψη βιταμινών
Πώς εκδηλώνεται: Η έλλειψη ορισμένων βιταμινών (όπως βιταμίνης Ε, Β1, Β6, και Β12) μπορεί συχνά να προκαλέσει αίσθημα καύσου στα δάκτυλα του αριστερού χεριού ή στο αριστερό πόδι. Τι να κάνετε: Προσπαθήστε για την αποκατάσταση της ισορροπίας των βιταμινών στο σώμα σας. Αξίζει να μιλήσετε με έναν ειδικό για να καθορίσει τη σωστή δόση που χρειάζεστε. Η υπερβολική ποσότητα βιταμινών, έχει αρνητικές παρενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου