-->Νέες φωτογραφίες έχουν προστεθεί στο φωτογραφικό άλμπουμ του Διαγόρα μας από τις χρονιές 1972-73 και 1965-66 - - Αναζητήστε την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με εικόνες σε άσπρο μαύρο από τις προηγούμενες δεκαετίες του χωριού μας. -->

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

9 αποδεδειγμένοι τρόποι για να βελτιώσετε την όραση σας_τελευταία ανάρτηση

7. Όταν αισθάνεστε τα μάτια σας κουρασμένα, να τα πλένετε με ζεστό νερό.
8. Προσπαθήστε να μην κοιτάζετε την οθόνη του υπολογιστή, την τηλεόραση ή το smartphone για τουλάχιστον δύο ώρες πριν πάτε για ύπνο.
9. Δοκιμάστε την Ινδική άσκηση Trataka για τα μάτια. Θα βοηθήσει τα μάτια σας και το μυαλό σας.

Καθίστε αντιμέτωποι με ένα μικρό σταθερό αντικείμενο τοποθετημένο σε ανοιχτό χώρο, για παράδειγμα ένα κερί. Εστιάστε τα μάτια σας και όλη την προσοχή σας σε αυτό. Προσπαθήστε να μην ανοιγοκλείνετε τα μάτια. Θα πρέπει να έχετε σαν στόχο μια σταθερή, λεπτομερή εικόνα του αντικειμένου στο μυαλό και την μνήμη σας. Στη συνέχεια, κλείστε τα μάτια σας και εστιάστε την προσοχή σας στο χώρο ανάμεσα στα φρύδια σας, προσπαθώντας να κρατήσετε την εικόνα του αντικειμένου στο κεφάλι σας για όσο χρονικό διάστημα μπορείτε. Κάνετε το αυτό για περίπου 10 λεπτά. Ο στόχος της άσκησης είναι να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα από κάτι που είναι μπροστά σας πριν αρχίσουν να κουράζονται τα μάτια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου