-->Νέες φωτογραφίες έχουν προστεθεί στο φωτογραφικό άλμπουμ του Διαγόρα μας από τις χρονιές 1972-73 και 1965-66 - - Αναζητήστε την ανάρτηση "ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ", με εικόνες σε άσπρο μαύρο από τις προηγούμενες δεκαετίες του χωριού μας. -->

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Ο τολμών δεν νικά: Πέντε ιερά τέρατα των extreme sports που δεν ζουν πια_μέρος 1ο

 Τα extreme sports δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αλλά αντίθετα μια πολύ… extreme κατάσταση. Αυτοί που τα κάνουν γουστάρουν να ζουν στα άκρα και το απολαμβάνουν αλλά αυτό είναι μια υπόθεση με πολλούς κινδύνους. Το να χάνουν την ζωή τους πολλοί άνθρωποι που την συνέδεσαν με την ασχολία του με κάποιο extreme sport δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο.
Πιο πρόσφατη απόδειξη περί αυτού, το δυστύχημα με τον Ουέλι Στεκ. Ο θρυλικός Βρετανός ορειβάτης δεν βρίσκεται πια στη ζωή καθώς έπεσε κατά τη διάρκεια προετοιμασιών για ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου. Για πολλούς ήταν ο διασημότερος ορειβάτης στον κόσμο!
Με αφορμή την απώλεια του μεγάλου Ουέλι Στεκ θυμόμαστε πέντε περιπτώσεις ανθρώπων που αφιέρωσαν τη ζωη τους στα extreme sports αλλά γνώρισαν τραγικούς θανάτους:

1/ Αντουάν Μοντάντ – 2011
Ο Αντουάν Μοντάντ είχε καταφέρει στα 33 του να είναι ένας από τους πιο διάσημους αλεξιπτωτιστές του κόσμου και ίνδαλμα στον χώρο των extreme sports. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το 2011 στην οροσειρα των γαλλικών Άλπεων όταν και το αλεξίπτωτο του Γάλλου δεν άνοιξε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί πέφτοντας από χιλιάδες πόδια. Π Μοντάντ ήταν επίσης εκπαιδευτής σκι και δάσκαλος παραπληγικών ανθρώπων. Για την ενασχόλησή του με τα extreme sports είχε σαν χορηγό την Red Bull.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου