Για 8 σουβλάκια
ΥΛΙΚΑ
4 χοντρές φέτες βουβαλίσιο
σαλάμι, κομμένες στα 4
16 μικρά ντοματίνια,
ολόκληρα
16 μικρά «μοτσαρελάκια»
1 κουταλιά βιολογικό πέστο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το σαλάμι σε φέτες
πάχους 1,5 περίπου εκατοστού και στη συνέχεια την κάθε φέτα σε 4 κομμάτια.
Βάζουμε τα μοτσαρελάκια σ’
ένα μπολ, προσθέτοντας 1 κουταλιά πέστο, λίγο αλάτι και ελάχιστο φρεσκοκομμένο
πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά να πάει το
πέστο παντού και τα αφήνουμε για 5-10 λεπτά να μαριναριστούν.
Περνάμε σε ξυλάκια για
σουβλάκια 1 ντοματίνι, 1 κομμάτι σαλάμι και ένα μοτσαρελάκι, και επαναλαμβάνουμε
τη διαδικασία άλλη μια φορά.
Τα τοποθετούμε σε μια
πιατέλα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου