--> Από την καρδιά της Κερκίνης, δεν σταματά η προσπάθεια μας, να φέρουμε τους Κερκινιώτες του κόσμου νοερά κοντά στον τόπο τους...--> Έχουν αρχίσει να αναρτώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες οι πληροφορίες στις σταθερές μας ενότητες, επιλέξτε από το μενού που βρίσκετε στο πάνω μέρος και περιηγηθείτε

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΣΑΛΑΜΙ

Για 8 σουβλάκια

ΥΛΙΚΑ
4 χοντρές φέτες βουβαλίσιο σαλάμι, κομμένες στα 4
16 μικρά ντοματίνια, ολόκληρα
16 μικρά «μοτσαρελάκια»
1 κουταλιά βιολογικό πέστο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το σαλάμι σε φέτες πάχους 1,5 περίπου εκατοστού και στη συνέχεια την κάθε φέτα σε 4 κομμάτια.
Βάζουμε τα μοτσαρελάκια σ’ ένα μπολ, προσθέτοντας 1 κουταλιά πέστο, λίγο αλάτι και ελάχιστο φρεσκοκομμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά να πάει το πέστο παντού και τα αφήνουμε για 5-10 λεπτά να μαριναριστούν.
Περνάμε σε ξυλάκια για σουβλάκια 1 ντοματίνι, 1 κομμάτι σαλάμι και ένα μοτσαρελάκι, και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλη μια φορά.
Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου