--> Ένα νέο KerkiniToday έχετε μπροστά σας--> Το KerkiniToday, είναι η ηλεκτρονική εφημερίδα ενός "άλλου" κόσμου από την καρδιά της Κερκίνης -->

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΣΑΛΑΜΙ

Για 8 σουβλάκια

ΥΛΙΚΑ
4 χοντρές φέτες βουβαλίσιο σαλάμι, κομμένες στα 4
16 μικρά ντοματίνια, ολόκληρα
16 μικρά «μοτσαρελάκια»
1 κουταλιά βιολογικό πέστο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το σαλάμι σε φέτες πάχους 1,5 περίπου εκατοστού και στη συνέχεια την κάθε φέτα σε 4 κομμάτια.
Βάζουμε τα μοτσαρελάκια σ’ ένα μπολ, προσθέτοντας 1 κουταλιά πέστο, λίγο αλάτι και ελάχιστο φρεσκοκομμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά να πάει το πέστο παντού και τα αφήνουμε για 5-10 λεπτά να μαριναριστούν.
Περνάμε σε ξυλάκια για σουβλάκια 1 ντοματίνι, 1 κομμάτι σαλάμι και ένα μοτσαρελάκι, και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλη μια φορά.
Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου