ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία καβουρμά
βουβαλίσιο
6 ξερά σύκα
1 τσαμπί σταφύλι με μεγάλες
ρόγες
½ φλιτζάνι καρυδόψυχα, καθαρισμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε προσεκτικά τα ξερά
σύκα στα δύο, δημιουργώντας έτσι, από κάθε σύκο, δύο μικρές ροδέλες. Κόβουμε
προσεκτικά τον καβουρμά σε μικρά κυβάκια, και τοποθετούμε ένα κυβάκι καβουρμά
πάνω σε κάθε ροδέλα σύκου. Σερβίρουμε σε εάν ξύλο σερβιρίσματος ή σε μια ρηχή
πιατέλα και διασκορπίζουμε ανάμεσα ρόγες σταφυλιού και μεγάλα κομμάτια
καρυδόψυχας.
Tips: για να κοπεί καλά ο
καβουρμάς και να μην διαλυθεί, πρέπει να είναι κρύος, γι’ αυτό τον κόβουμε
μόλις τον βγάλουμε από το ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου