--> Από την καρδιά της Κερκίνης, δεν σταματά η προσπάθεια μας, να φέρουμε τους Κερκινιώτες του κόσμου νοερά κοντά στον τόπο τους...

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

ΚΕΡΚΙΝΗ 2018_ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ


Χωρίς όλα τα παιδιά του σχολείου και για εμένα αυτό είναι το πλέον απογοητευτικό κι όχι όλα τα άλλα. Χωρίς την παραμικρή υποδομή από πλευράς της Αντιδημαρχίας Σιντικής και με την βοήθεια του συλλόγου και του Τάκη Μάρκου που έδωσε χρώμα Ελλάδας με τις σημαίες που έβαλε κατάφερε να γίνει η σημερινή εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. 
Το μόνο που θα πω γιατί με πονάει πολύ, είναι πως όλα τα παιδιά πρέπει υποχρεωτικά να είναι στην εκδήλωση όπως κι όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. 
Και μην μου πείτε για Κυριακή κι άλλα όπως σε παλιότερη μου ανάρτηση, γιατί θα πούμε το πως επιλέγονται οι ημέρες των εκλογών και συνεδριάσεων σας και θα κλάψουν μάνες. 
Χρόνια Πολλά Ελλάδα... Χρόνια Πολλά Κερκίνη όπου κι αν χτυπά η καρδιά των παιδιών σου.   

Υστερόγραφο, o Χρήστος Σαββίδης, ο μεγαλύτερος των δασκάλων του τόπου μας έλεγε, "Αντώνη αγόρι μου, οι πόλεις, χτίστηκαν για να αντέχουν τους κατακτητές τους, όταν μία πόλη πέφτει υπάρχουν προδότες από μέσα" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου