--> ΚΕΡΝΙΝΗ 1923 - ΚΕΡΚΙΝΗ 2023 --- 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΚΙΝΗ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΕΡΚΙΝΗ 2019-2020_ΚΕΡΚΙΝΗ - ΧΡΙΣΤΟΣ

2-2
 
Έπαιξαν οι: Dyulgerov B., Αθελόγου Ν., Σαμουηλίδης Ν., Βασιλειάδης Β., Πιπερίδης Χ. (κ.κ. 81’), Σαμουηλίδης Γ., Κυριαζίδης Ν., Μουσμουλίδης Ι., Τορακίδης Γ., Παπαδόπουλος Κ., Μπουχούρης Β. (Μούντζελος Η.).

Σκόρερ:  Τορακίδης Γ. 51’, Κυριαζίδης Ν. 65’Αργό κουραστικό σχεδόν τέμπο στο 1ο ημίχρονο από την ομάδα μας, απόρροια κυρίως της κακής ψυχολογίας πριν το παιχνίδι, έκανε την Νίκη να μοιάζει Μπαρτσελόνα της έδωσε την ευκαιρία από κόντρα επίθεση και από το πουθενά να προηγηθεί 0-1 στο 36’ με τον Κουκούτση.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα κατάλαβε σε ποια έδρα παίζει και πήρε την πρωτοβουλία χωρίς όμως και πάλι ν’ ανεβάσει την απόδοση της αφού η κακή ψυχολογία του άδειου πάγκου, του ακόμα πιο άδειου γηπέδου και η απουσία υπευθύνου στον πάγκο, έφεραν την Νίκη να πιστεύει πως μπορεί να φύγει με τον 1 τουλάχιστον βαθμό.
Αυτό και έγινε αφού πρώτα στο 81’ η κόκκινη του Πιπερίδη επιβάρυνε την ήδη καταπονημένη αμυντική γραμμή η οποία δεν μπόρεσε να διώξει δική της κατοχή στο 89’ που είχε ως αποτέλεσμα άπιαστο σουτ στο αριστερό παράθυρο του Dyulgerov.
Στο 91’ ο Μούντζελος έχασε την ευκαιρία να γίνει ήρωας αφού το πλασέ του σε τετ α τετ δεν κατέληξε στα δίχτυα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου